Számlázás, fizetési módok

A számlát minden esetben az Üzemeltető állítja ki, amely tartalmazza a szállítási költséget.
A megrendeléskor a vevő az alábbi fizetési módok közül választhat:

Bankkártyás fizetés PayPal® banki rendszeren keresztül

A rendelés feladását követően átírányítjuk Önt a PayPal Bank fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül megtörténik. A www.cabriocomfort.hu weboldal semmilyen kártyaadatot, illetve banki adatot nem kezel és nem tárol! A bankkártyás fizetéshez nem szükséges PayPal fiók.

Banki átutalás bármely bankfiókban:

Amennyiben átutalással kívánja megrendelését kifizetni, úgy azt a csomag feladását megelőzően kell  bankszámlaszámunkra előre átutalnia. A megrendelést követően a visszaigazoló levelünkben minden szükséges információt elküldünk a banki átutaláshoz, valamint a fizetési határidőt. FONTOS! Átutaláskor minden esetben töltse ki a banki  "Közlemény" rovatot, melybe írja be az általunk elküldött információkat (a megrendelő neve és a megrendelés hivatkozási száma), valamint kérjük, hogy ne utaljon több pénzt az általunk visszaigazoltnál. Ha többet utal és azt vissza kell utalnunk, úgy a visszautalás költsége levonásra vagy felszámításra kerül, mely a Megrendelőt terheli. Amennyiben nem érkezik meg számlánkra a megrendelés összege a visszaigazolásban feltüntetett fizetési határidőig, úgy nem áll módunkban feladni megrendelést és külön értesítés nélkül töröljük azt. Csomagját a teljes vételi összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk postára, a jóváírást követő munkanapon. Az átutalással járó költségeket Vevő fizeti. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra, csak az általunk visszaigazolt összeg terheli Megrendelőt - egyéb költség nincs.

  • Számlatulajdonos neve: CabCom Kft
  • Bankszámlaszám: 11742049-20038320
  • Számlavezető fiók neve: OTP Bank Nyrt.

Fontos: Átutaláskor a megjegyzés rovatba feltétlenül írja bele nevét és rendelésének számát! A megrendelés csak abban az esetben lép életbe, amint az átutalt összeg a CabCom Kft. bankszámlaszámára megérkezik, melyről e-mailben értesítjük! Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben megrendelését hétvégén adja le, az csak a rá következő munkanapon indul el, a hétvégi banki átutalás hiánya miatt.

Utánvételes fizetés

A csomag teljes ellenértékét a kiszállító alkalmazottnak kell megfizetni készpénzben, magyar forintban a csomag átvételekor. A vételár később nem teljesíthető. A csomag szállítója nem jogosult Önnek átadni a csomagot, amennyiben Ön a teljes ellenértéket a csomag átadásával egyidejűleg hiánytalanul nem fizeti meg.  A szállítási költség elszámolására a postai utánvét igazolószelvénye elégséges, így erről külön számlát nem állítunk ki. A megrendelés visszaigazolásában található összeget kell kifizetni, egyéb költség nincs. Külön csomagolási díj nem kerül felszámításra.