Regisztráció

A www.cabriocomfort.hu webáruházban csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak.

A regisztráció az oldal fejlécében történik, feltétele, hogy a felhasználó a jelen üzleti szabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismerje el. A sikeres regisztrációhoz e-mailben aktiválni kell a fiókot! Az üzemeltető jogosult azonban visszautasítani, vagy törölni bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. Az üzemeltető jogosult továbbá a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata (böngészés, illetve vásárlás esetén) a felhasználó, vevő részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt észlel.

A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor írásban megszüntetheti az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A regisztrált felhasználó az oldal fejlécében található bejelentkező ablakban a felhasználó nevének és jelszavának helyes beírása után jelentkezhet be. Amennyiben a belépéshez szükséges adatait elfelejtette, az "Elfelejtett jelszó" menüpont alatt új jelszót igényelhet, melyet a regisztráció során megadott e-mail címre küld el a rendszer részére.

A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el. A regisztráció a vevő és az üzemeltető közötti szerződésnek minősül melynek nyelve magyar. A szerződés csak elektronikusan kerül iktatásra.