Bankkártyás fizetés menete

A CabCom Kft. webshop internetes áruház részére a termékek megvásárlását bankkártyás, azonnali fizetéssel is teljesítheti, melyhez a PayPal rendszer biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a PayPal Bank fizető oldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a CabCom Kft. megrendelési felületén. A CabCom Kft. az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez kérjük, készítse elő kártyáját!
Az alábbi adatokra lesz szüksége:

  • Kártyaszám - A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.
  • Lejárati dátum - A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
  • Érvényesítési kód - A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye: CVV2, vagy CVC2. (Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.)

 

A bankkártya előlapja A bankkártya hátlapja

 

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

 Visa
(dombornyomott)
 MasterCard
(dombornyomott)
American Express
(dombornyomott)
 Visa Electron
(nem dombornyomott)

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

Verified by VISA Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében a PayPal bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

MasterCard SecureCodeAmennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt a PayPal oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is PayPal Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.