Összesen 0 Ft (0)
 x 

Az Ön kosara üres!

Saab 9-3 és 900/II Typ YS3D 1994-7/2003

Elérhetőség Készleten

76.200 Ft
Saab 9-3 és 900/II Typ YS3D 1994-7/2003
Modell típusa: kétrészes keretrendszer
Rögzítés típusa: fúrás nélkül feltehető gyors rugós rögzítőrendszer, amennyiben nincs hely, fúrás szükséges!
Cikkszám: WSP041

Saab 9-3 és 900/II Typ YS3D 1994-7/2003

Modell típusa: kétrészes keretrendszer | Rögzítés típusa: fúrás nélküli gyors rugós rendszer, amennyiben nincs hely, fúrás szükséges! | Cikkszám: WSP041

A német Chrom Design cég szinte minden kabrió autómárkához gyárt kiváló minőségű légterelőt, szélterelőt. Nagy figyelmet fordítanak a minőségi gyártásra. Mivel minden szélterelő speciálisan a jármű fajtájához készül, ezért garantált a tökéletes illeszkedés. A kabriótető nyitását és zárását nem akadályozza a légterelő, ugyanakkor lehetővé teszi a huzatmentes vezetést, és megvédi az utasokat a kellemetlen légáramlatoktól a fej, a váll és a nyak körül, hogy a kabriószezon alatt maximális kényelemben élvezhesse az utazást.

Hogyan működik egy szélfogó?

Az első ülések mögött fix helyen helyezkedik el a háló bevonatú acélkeret, ezzel megelőzve a örvénylő levegőt és huzatot az autóban. A légterelő keret kiváló minőségű acélcsövekből, az autó speciális formájához és méretéhez kialakítva készül, időjárásálló műbőr borítással. A kiváló minőségű nylon-poliészter szövetháló a legmagasabb szakítószilárdságú és UV-ellenállású anyag. A légterelő bárki számára pillanatokon belül felszerelhető! Minden autótípusnál csak akkor tudjuk garantálni a tökéletes szélterelő működést, ha pontosan szerelik fel.

{youtube}LdIUWT8NBaM{/youtube}

Beszerelési útmutató:

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Offcanvas Menu